IN VERBAND MET DE GENOMEN CORONAMAATREGELEN
ZIJN WIJ HELAAS VOOR ONBEPAALDE TIJD GESLOTEN.

WIJ BIEDEN MOMENTEEL GEEN AFHAAL- OF BEZORGMOGELIJKHEDEN AAN.
JE KUNT ONS WEL STEUNEN DOOR HET KOPEN VAN EEN CADEAUBON.
MERCI BEAUCOUP ET À BIENTÔT!

Team Bistro Le Goût

Regels & maatregelen in verband met het coronavirus

  • Reserveren is verplicht. Doe dit op tijd als je verzekerd wilt zijn van een tafel, want we hebben momenteel maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt ook reserveren aan de deur, maar het kan zijn dat we al vol zitten. Vooral voor de vrijdag- en zaterdagavond is op tijd reserveren aan te raden.
  • Voor het terras is reserveren niet verplicht maar mocht je graag buiten willen dineren, vermeld dit dan bij je reservering. Vanwege het zeer geringe aantal terrastafels, kunnen wij dit alleen niet garanderen.
  • We werken niet met shifts / tijdsloten. Wij willen dat je lekker ontspannen een avond kan genieten en zo lang kunt tafelen als je wilt. Je mag dus gewoon zelf kiezen hoe laat je wilt komen eten. Het kan zijn dat een tijdstip al vol zit omdat we nu meer tijd kwijt zijn bij de gastontvangst en we de reserveringen daardoor wat meer moeten spreiden.
  • In verband met de aangescherpte coronamaatregelen moeten wij momenteel om 22.00 uur onze deuren sluiten en is er na 21.00 uur geen inloop meer mogelijk.
  • We zijn verplicht om bij binnenkomst een controlegesprek te houden en er mogen maximaal 4 personen aan 1 tafel zitten. Bij een groter gezelschap zetten we meerdere tafels naast elkaar, met 1,5 meter afstand ertussen. We gaan ervan uit dat je bij gezondheidsklachten thuisblijft.
  • Bij aankomst willen we je vragen om te wachten bij de ingang. Als er meerdere gasten tegelijk aankomen en er al een gezelschap bij de deur staat, vragen we je buiten op het terras te wachten.
  • Voordat je aan tafel gaat, verzoeken we je om je handen te wassen en te ontsmetten met het desinfectiemiddel bij de wastafel op het toilet.
  • Ben je onverhoopt verhinderd, geef dit dan tijdig aan ons door zodat we een tafel beschikbaar hebben voor andere gasten.