Lieve gasten,

Wat een bizarre tijd hebben we allemaal achter de rug, wij hopen dat het goed met jullie gaat en dat jullie allemaal gezond zijn.

Voor ons waren het ook turbulente maanden en we zijn dan ook erg blij dat we weer open mogen!

Het zal natuurlijk niet helemaal hetzelfde zijn, maar met onderstaande regels en maatregelen moet het helemaal goed komen om jullie een gezellige avond in Franse sferen te bezorgen.

Laat het ons weten als er nog vragen zijn.
À bientôt!

Team Bistro Le Goût

Regels & maatregelen in verband met het coronavirus

  • Reserveren is verplicht. Doe dit op tijd als je verzekerd wilt zijn van een tafel, want we hebben momenteel maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
  • Voor het terras is reserveren niet verplicht maar mocht je graag buiten willen dineren, vermeld dit dan bij je reservering. Vanwege het zeer geringe aantal terrastafels, kunnen wij dit alleen niet garanderen.
  • We werken niet met shifts / tijdsloten. Wij willen dat je lekker ontspannen een avond kan genieten en zo lang kan tafelen als je wilt. Je mag dus gewoon zelf kiezen hoe laat je wilt komen eten.
  • Mocht voor ons een ander tijdstip toch beter uitkomen, dan nemen we contact met je op. Ook kan het zijn dat een tijdstip al vol zit omdat we nu meer tijd kwijt zijn bij de gastontvangst en we de reserveringen daardoor wat meer moeten spreiden.
  • We zijn verplicht om bij binnenkomst een controlegesprek te houden en bij meer dan 2 personen moeten we vragen of jullie uit hetzelfde huishouden komen. We gaan ervan uit dat je bij gezondheidsklachten thuisblijft en niet met meerdere personen buiten je eigen huishouden komt eten. Op deze manier zal de ontvangst een stuk soepeler verlopen en kunnen jullie snel aan tafel.
  • Bij aankomst willen we je vragen om te wachten bij de ingang. Als er meerdere gasten tegelijk aankomen en er al een gezelschap bij de deur staat, vragen we je te wachten in het daarvoor bestemde wachtvak op het terras.
  • Voordat je aan tafel gaat, verzoeken we je om je handen te ontsmetten met het desinfectiemiddel dat bij de ingang staat. Daarna begeleiden wij je naar de tafel.
  • Ben je onverhoopt verhinderd, geef dit dan tijdig aan ons door zodat we een tafel beschikbaar hebben voor andere gasten.